Juontaja Tarja Närhi

Ensimmäiset lavatanssit Rautavaaran Jokiharjussa viitoittivat tieni – iskelmää sen olla pitää. Jo ennen omia haparoivia tanssiharjoituksia sain olla isäni apulaisena Rautavaaran Tapiolassa VPKn levytansseissa. Isä oli hankkinut VPK:lle jukeboxeista vanhoja singlelevyjä, ja niitä soitin tansseissa 10-vuotiaana kuin DJ ikään. Laila Kinnusen Lazzarellan levyn etiketti on vieläkin mielessäni. Nilsiän Halssilla piti nähdä Danny Showt ja muut ajan idolit. Koulutunneilta ei paljoa mieleen jäänyt, mutta minkä tahansa 60- tai 70-lukulaisen iskelmän sanat lmuistan yleensä kuin vettä vaan.

Näistä nuoruuden intoiluista musiikin kuuntelijana on ollut paljon hyötyä nykyisessä työssäni, ensin 10 vuotta paikallisradion juontajana ja viimeiset 20 vuotta Yleisradion musiikkitoimittajana. Erikoisalakseni on muodostunut suomalainen iskelmä ja sen lippua kannan ylpeänä edelleen. Uutena haasteenani tulevana kesänä on toimia Seinäjoella Tangomarkkinoiden tuomarina. Ja hienona jatkona tuolle saan tulla seuraamaan Nilsiään tasokasta, perinteeseen nojaavaa tangokilpailua juontajana.

Tarja Närhi


Kuuntele  TangoMaestron Juontaja Tarja Närhi 21.8.2017 by Radio Sandels #np on #SoundCloud
https://soundcloud.com/radio-sandels/tarja-narhi-tangomaestron-juontaja-2182017.

Mainokset