Taiteellisen johtajan tervehdys

Tervehdys,

Toinen TangoMaestro-finaali on käyty ja uudet Maestrot valittu.
Eija Kettunen ja Eero-Veikko Häkkilä lauloivat yleisön ja tuomariston sydämiin.
Kokonaisuudessaan finaali oli kovatasoinen. Oli hienoa kuunnella sellaista tangonlaulamista, missä olivat asiat kohdillaan. Fraseeraus oli linjakasta ja tunne välittyi kuulijalle. Laulajat lähtivät liikkeelle tekstistä ja tunteesta. Voin sanoa, että olen onnellinen ja ylpeä kaikista finalisteista. He antoivat laulullaan uskoa ja toivoa laulukulttuurin tulevaisuudesta ja kehittymisestä jälleen oikeaan suuntaan.

Kisa sai paljon kiitosta laulajilta hyvinjärjestetystä kokonaisuudesta.
Otamme kiitoksen nöyrästi vastaan ja mietimme miten voimme vielä paremmin ottaa huomioon laulajien tarpeet kisan aikana tulevissa koitoksissa. Yleisö oli myös erittäin innostunut ja tyytyväinen näkemäänsä ja kuulemaansa.

TangoMaestro-teamin yhteen hiileen puhaltaminen on vailla vertaa. Hyvässä  ja innostuneessa hengessä saimme tehtyä onnistuneen tapahtuman. Siitä suuret kiitokset kaikille mukana olleille tahoille.

Seuraavan kisan suunnittelu on jo käynnissä. Kehitämme tapahtumaa kaksipäiväisiksi. Asiat, jotka tukevat kisan perusajatusta – vaalia ja kehittää suomalaisen tangon tyylinmukaista esittämistä – lisääntyvät seuraavassa kisassa. Etsimme myös uusia yhteistyökumppaneita, sellaisia jotka haluavat olla mukana sydämellä kehittämässä tapahtumaa.

Mutta seuraava iso juttu on jo työn alla eli TangoMaestro-teamin tuottama tangolevytys. Nauhoitukset alkavat syyskuun alkupuolella. Levy valmistuu marraskuun aikana. Tämä on suuri asia niin laulajille kuin meille järjestäjillekin. Lisäksi järjestämme useita joulukonsertteja sekä Tangon taikaa -salikonsertteja joulun jälkeen.
Eli toiminta kehittyy ja kasvaa pikkuhiljaa. Laulajat saavat hyviä esiintymiskokemuksia huippu- orkesterin säestyksellä ja pääsevät viemään tangokulttuuria eteenpäin myös levytykseen kautta.

Hyvää syksyn aikaa kaikille!

Matti taskinen

photo_editor_1504423015507

Mainokset