Taiteellisen johtajan tervehdys

Tervehdys kaikille tangon ystäville!

TangoMaestro2018 -kiertue on päätöksessään. Voittajiksi itsensä lauloivat Merja Uimonen Jalasjärveltä ja Timo Uusikylä Turusta. Vielä kerran onnitteluni teille!

Kilpailu oli kovatasoinen ja tasainen, jännitys säilyi aivan loppumetreille saakka.
Tunnelma salissa oli huikea. Yleisö eli hienosti mukana jokaista laulajaa kannustaen. TangoMaestro Orchestra pisti taas kerran parastaan kapellimestari Matti Makkosen upeiden sovitusten siivittämänä.

Kilpailijat ovat tehneet suuren työn finaaliohjelmistoa harjoitellessaan ja kehitys alkukarsinnoista lähtien on ollut silmiinpistävää. Kiitän ja kumarran syvään kaikille finalisteille! Teitte illasta todella upean. Kilpailun tavoite, että tyylinmukaisuus ja ajatus kuuluisi esityksistä, toteutui hienolla tavalla.

Tästä eteenpäin kausi jatkuu joulukonsertein ja kevään 2019 tangokiertueella.

Kaikilla kisaan osallistujilla on mahdollisuus osallistua TangoMaestron järjestämiin koulutuksiin, joissa käsitellään laulutekniikkaa ja tyylinmukaista tangon esittämistä.

Uuden kisakauden valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa. Alkukilpailupaikkoja aletaan kartoittamaan ja otamme mielellään vastaan vinkkejä uusista kisapaikoista. Alkukilpailupaikat päivittyvät tangomaestro.org -sivustolla lokakuun aikana ja karsinnat alkavat tammikuun alkupuolella.

Toivotan teille kaikille oikein hyvää syksyä ja antoisia hetkiä laulamisen parissa!

Matti Taskinen
taiteellinen johtaja

P1020048