Kaksi ennenjulkaisematonta tangoa

Tervehdys kaikille!

TangoMaestro 2019 -kausi on jo hyvässä vauhdissa. Alkukilpailuja on pidetty 4 ja kisakiertue jatkuu viikon kuluttua Leppävirralla ja Mikkelissä. Laulajat ovat taas olleet innostuneesti mukana ja se kertoo meille järjestäjille, että kiinnostus tangoa ja yleensä laulamista kohtaan voi hyvin .

Vuoden 2019 finaalitangot julkaistiin alkuviikosta. Säveltäjinä ovat mm. Unto Mononen, Kullervo Linna, Pentti Viherluoto ja Toivo Kärki.

finaalitangot
Finaalissa on mukana kaksi ennenjulkaisematonta Toivo Kärjen tangoa.
On hienoa, että saamme näin vaalia ja tuoda esille hienoa kulta-ajan tangoperinnettä. Näistä kahdesta tangosta on tulossa pianolla soitettu demoversio, josta laulajat voivat kuulla perusrytmit ja melodian. Myös nuotit ja sanat ovat saatavissa sähköpostin kautta ensi viikosta alkaen. Demo on myös tuolloin kuunneltavissa, laitamme siitä linkin.

Muista finaalitangoista löytyy levytykset. Myös versiot, joiden mukaan kappaleiden kierrot tulee esitettäviksi, on merkitty luetteloon. Sävellajit ilmoitamme maaliskuun aikana ja säädämme niitä tarvittaessa vielä orkesteriharjoituksessa.

Toivotan kaikille laulajille hienoja hetkiä tangon parissa. Etsikää ajatusta ja luontevaa fraseerausta.

Tunne on rytmiä ja rytmi on tunnetta.

Tangoseminaari pidetään jälleen 6.-7.4. Kartanokievarilla. Seminaarissa paneudumme erittäin tarkasti tangon ja laulamisen saloihin.

Aurinkoista kevättä toivottaen

Matti Taskinen

matti