Riitta Rahkonen

Olen Riitta Rahkonen Toholammilta ja olen toista kertaa TangoMaestro- kisassa mukana.


Tällä kertaa olen päässyt kyseissä kilpailussa finaaliin saakka ja olen siitä hyvin otettu.


Musiikin harrastaminen on kuulunut olennaisena osana elämääni jo vuosia.


Noin 22- vuotiaana aloin käymään laulutunneilla aluksi satunnaisesti ja myöhemmin sittensäännöllisesti. Vuosien mittaan tykästyin myös laulamaan karaokea ja olen sen myötä osallistunut myös useisiin karaokelaulukilpailuihin, joissa olen päässyt palkintosijoille saakka.


Olen aina tykännyt vanhasta tanssimusiikista ja nimenomaan tangoista, joten ne ovatkin usein kuuluneet ohjelmistooni tilaisuuksissa, joissa olen esiintynyt.


Nykyään opiskelen konservatorion aikuislinjalla klassista laulua. Olen myös muutamien vuosien ajan tutustunut kansalaisopistojen piireissä soittamisen jaloon taitoon piano- jaharmonikkatunneille osallistuen.


Olen viime vuosina tehnyt muutamia lauluja, joihin olen tehnyt sävelen ja tekstin itse ja joitakin niistä olen esittänytkin pienimuotoisissa tilaisuuksissa.

Finaaliin pääseminen TangoMaestro- kisassa tänä vuonna on minulle todella mieluisa yllätys ja odotan sitä innolla.