Merja Simpanen

Olen Merja Simpanen Savonlinnan Kerimäeltä. Suomen kauneimmasta kesäkaupungista. Kotini on maailman suurimman puukirkon katveessa Puruveden rantamaisemissa.

Vuosien saatossa olen kilpaillut erilaisissa laulukilpailuissa vaihtelevalla menestyksellä. Tango Maestro laulukilpailun finalistiksi ylsin myös vuonna 2017.

Laulutunteja olen ottanut Imatralaisen Teija Immosen opastuksessa ja saanut sen myötä mahdollisuuden esiintyä solistina Imatran Kulttuuritalon Karelia-salissa järjestetyissä oppilaskonserteissa.

Oppia olen saanut myös Matti Taskisen järjestämillä, Tangolaulu-kursseilla, jonka ansiosta tunnen kuuntelevani tangoja jo ihan eri korvilla. Laulutekniikkakurssikin oli varsin antoisa ja mukaansatempaava.

Harrastukseni ovat lähinnä liikunnalliset. Liikun paljon luonnossa, kävellen, hiihtäen, sienet ja marjat poimien. Kuntosalia unohtamatta.Valokuvaan luonnonihmeitä. Kuviani on julkaistu paikallislehdissä, luontokuva palstalla, joista olen saanut lukijoilta paljon kiitosta jatkaa mukavaa harrastusta heidänkin iloksi.

Iloitsen saavutetusta finaalipaikasta. Odotan innolla tulevaa Tango Maestro finaalia ja esiintymistä elävän orkesterin säestämänä.

Tangoterveisin Merja