Harri Laakso

Olen siis Harri Laakso perheellinen mies Ruokolahdelta. Työskentelen paperiprosessin hoitajana Storaensolla. Harrastan musiikkia monipuolisesti eli laulan kuorossa, näyttelen ja laulan musiikkiteatterissa, soitan bändissä koskettimia ja silloin tällöin olen tehnyt bändille miksaus keikkoja, toiminut monille bändille roudarina yms. mitä milloinkin eteen tulee. Kesäisin veneillään Saimaalla. Aikaisemmin tuli ajettua rallia ja mikroautoilua, mutta ne on jääneet muiden kiireiden takia sivuun tällä hetkellä. Toki käyn katsomassa kisoja aina kun on mahdollista. Laulukilpailuista on tullut jo jonkin verran kokemusta mm. Tangomarkkinoiden tango maratonille pääsy 2018 joka onkin omasta mielestä paras saavutus ennen tätä tangomaestro kilpailun finaaliin pääsyä. Toivottavasti nyt saisin sen parhaimman suorituksen finaalissa ja tulisi se korkein mahdollinen sijoitus. Toivotan hyvää kilpailua myös kilpakumppaneille.