Pauliina Hintsanen

Olen Pauliina Hintsanen, äiti, yrittäjä ja muusikko Mikkelistä. Laulaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja olen laulanut varmaan jo ennen kuin puhunut. Toimin luokanopettajana lähes 20-vuotta, kunnes uskalsin hypätä unelmatyöhöni laulattamaan ihmisiä. Nyt toimin yrittäjänä omassa karaoke- ja laulupalveluita tarjoavassa yrityksessäni sekä keikkailen sivutoimisesti erilaisten kokoonpanojen kanssa.

Pidän musiikista hyvin laajalla skaalalla, melodisesta heavystä, oopperaan ja kaikkea sitä väliltä. Koskettavat sanoitukset ja kauniit melodiat sytyttävät.

Rakastan laulaa vanhoja jazz-standardeja. Haluan kehittyä laulajana ja oppia uutta. Tangomusiikki on viime aikoina alkanut kiinnostaa erityisesti, fraseeraus ja tulkinta sekä erilaiset sävyt, kuinka saada lisää syvyyttä ja tunnetta tulkintaan. Haastavaa, mutta kutkuttavan kiinnostavaa.

Olen saanut olla parina viime vuonna mukana muutamissa nukketeatteriproduktioissa sekä muutenkin lastenmusiikin parissa. Ihana, heittäytymistä vaativa laji, joka haastaa kokeilemaan omia rajojaan.

Elämä on kahden yrittäjän taloudessa hyvin kiireistä kolmen lapsen ja koiran kanssa. Vapaa-aika on kortilla mutta kyllähän sitäkin ihmisellä on oltava, että jaksaa.
Vapaa-ajalla laulan itse innokkaasti karaokea ja mökkeilen perheen kanssa. Luonnossa liikkuminen sekä lenkkeily Hippu-koiran kanssa kuuluu myös tärkeänä osana elämääni.