Anne Lehtonen

Kesäinen tangotervehdys!

Olen Anne Lehtonen Kouvolasta ja osallistun toista kertaa TangoMaestro-kisaan. Viime vuonna lauloin finaalissa ja tänä vuonna saavutin myös finaalipaikan, josta olen tosi otettu ja iloinen.

Viime vuodesta jäi niin hyvät fiilikset kaikkinensa, että odotan innolla elokuun loppupuolta ja Äänekoskella järjestettävää finaalitapahtumaa. Idylliset puitteet, upea orkesteri, mukavat ja kovat kilpakaverit sekä hyvin järjestetty kisa opastuksineen ja kenraaliharjoituksineen ovat asioita, jotka mielestäni tekevät kilpailusta tasokkaan.

TangoMaestro kilpailussa minua viehättää sen haasteellisuus. Finaaliin opetellaan kuusi eri tangoa tietyistä sävellajeista. Ei ole oikotietä onneen, joten kilpailuja varten pitää harjoitella paljon, jos aikoo menestyä. Tärkeää on sisäistää tangon tarina, kiinnittää huomiota artikulointiin, laulaa kappale puhtaasti ja pysyä rytmissä. Vielä kun onnistuu löytämään tangosta muutamia pieniä hienouksia, niin sitten ollaan tangon tulkinnassa jo aika hyvällä mallilla. Tänä vuonna joukossa on myös yksi tango, jota ei ole levytetty koskaan, joten se tuo kisaan hieman lisäjännitystä. Uskon, että elokuun finaalitapahtumasta tulee jälleen kerran ikimuistoinen ja lämminhenkinen tapahtuma.

Tule Sinäkin mukaan tangon tunnelmaan Kartanokievarin finaalitapahtumaan 24.8.2019.

Nähdään siellä!

Anne Lehtonen_TangoMaestro


LIPUT:
Ennakkoon nettilippu.fi 15 €, ryhmät (min 10 hlöä) 13 €
Ovelta 20 €

Varaa liput ennakkoon tästä:

nettilippu

%d bloggaajaa tykkää tästä: