Finalistit – Mira Parviainen

Hei,

Olen Mira Parviainen Nilsiästä. Opiskeluaikoina tein pienen koukkauksen Kuopioon, mutta valmistuttuani muutin takaisin Nilsiään työn perässä.

Musiikki on kulkenut mukanani lapsesta saakka. Toki välillä on ollut hetkiä, jolloin nuottikirjat on laitettu kiinni ja työnnetty kaapin syvimpään nurkkaan, mutta vuorostaan on niitä aina etsittykin kaapin perukoilta.

Lapsena kuuntelimme kotona paljon musiikkia. Itse pääsin kokeilemaan musisointia musiikkileikkikoulussa ja siitä myöhemmin pianotunneilla. Jossain hetkessä hevoset veivät voiton, joten musiikki jäi pois. Kouluaikoina opettajat kuitenkin saivat minut jälleen innostumaan musiikista eri bändikurssien sekä musiikkinäytelmän myötä. Myöhemmin pääsin myös kokeilemaan kesäteatterin tekoa ja taidettiin sinne muutama kappale nauhoittaa studiossa ja niitä sitten soitettiin esityksissä taustanauhana.

Laulutunteja olen ottanut nyt aikuisiällä eri opettajilta ja samalla päässyt esiintymään eri konsertteihin, niin kirkoissa kuin konserttisaleissa. Myös muutama hääkeikka on takana ja toivottavasti vielä monta edessä.

Olen toista kertaa mukana elokuun lopussa järjestettävässä TangoMaestro -finaalissa. Mielestäni on mahtavaa, että Suomessa järjestetään laulukilpailu, jossa keskitytään puhtaasti lauluun sekä kunnioitetaan tyylinmukaista tangon tulkintaa. Tango on vaikea tyylilaji, mutta haluan haastaa ja kehittää itseäni sekä olla mukana tekemässä yleisölle ainutlaatuista nautintoa ja mikä parasta, finaalissa on ilo päästä esiintymään upean orkesterin säestyksellä.

Aurinkoista kesää ja nähdään elokuussa!

IMG_0520

%d bloggaajaa tykkää tästä: