Katariina Keinänen

Hei!

Olen Katariina Keinänen – 41-vuotias laulava sairaanhoitaja. Olen Juankoskelta kotoisin, nykyään asun Lahdessa kahden koiran kera. Laulamista olen harrastanut jo pienestä pitäen.

Mutta miten kaikki alkoi? Kotoa saadut hyvät geenit auttoivat alkuun. Sekä äiti, että isä ovat musikaalisia. Musiikki alkoi enemmän saada jalansijaa yläasteella, kun Juankosken Pelimannit hakivat riveihinsä laulajia. Sinnehän minäkin sitten suunnistin ja Rehvana-lauluryhmän mukana vierähtikin useampi vuosi. Heidän kanssaan tehtiin levy sekä esiintymismatka Intiaan.

Kaustisen musiikkilukio ja Ikaalisten Artistikoulutus loivat pohjaa tulevalle. Muutamia kisoja kävin ja pärjäsinkin hyvin. Vuonna 2006 tuli voitto Olavi Virta-laulukilpailussa ja vuonna 2010 jatkoa toi Toivo Kärki-kilpailun voitto. Näiden lisäksi myös muutamia muita kisavoittoja on tullut, kuten tänä vuonna Retrokaraoken SM-voitto.
Lauluopettajanani on tällä hetkellä musiikin monitoimimies kapellimestari Antti Hyvärinen. Olen ollut hänen opissaan jo vuodesta 2001 lähtien. Vuonna 2014 osallistuin Kiuruvedellä IskelmäMestarit-kisaan, josta sain stipendin Laajasalon opiston Rytmimusiikin solistilinjalle. Pääsin uudelleen Antin oppiin kahdeksi vuodeksi ja opin valtavasti uutta. Teimme sen jälkeen hänen kanssaan pari pitkäsoittoakin.
Laulan kaikkea gospelista poppiin. Olen keikkaillut Pekka Simojoen EtCetera-kuoron riveissä ja tehnyt myös monenlaisia omia laulukeikkoja tansseista konsertteihin ja yksityistilaisuuksiin.

TangoMaestro-kilpailuun tahdoin osallistua siksi, koska siellä arvostetaan perinteistä tangoa ja tietenkin koska Toivo Kärjen musiikki on lähellä sydäntäni. Jo semifinaalissa oli lämminhenkinen tunnelma kisailijoiden kesken. Laulajien taso oli korkea. Finaaliin pääsy oli upea kokemus, koska olen ollut muutaman vuoden kisatauolla ja eniten odotankin, että pääsee laulamaan taas live-orkesterin kera upeita tangoja.

Laulaminen on intohimoni ja toivon saavani siitä päätoimisen ammatin itselleni tulevaisuudessa.

Nähdään Äänekosken finaalissa 24.8.!

Kata

bty


Tervetuloa finaalitapahtumaan!

LIPUT:
Ennakkoon nettilippu.fi 15 €, ryhmät (min 10 hlöä) 13 €
Ovelta 20 €

Varaa liput ennakkoon tästä:

nettilippu

%d bloggaajaa tykkää tästä: