Mauri Peltoniemi

Kaustisilta kotoisin olevalla Mauri Peltoniemellä on vankka musiikkitausta. Jo kaksikymppisenä musiikki kuljetti ”maailman ääriin”, kun kaksi vuotta aikaisemmin perustettu tanssiorkesteri matkasi Amerikkaan kaksi viikkoa kestävälle kiertueelle. Seuraavana vuonna kierrettiinkin sitten jo viisi viikkoa ja käytiin Amerikan lisäksi Kanadassakin. Peltoniemi toteaa, että ”musiikin avulla on tullut nähtyä maailmaa”.

Päätyön ohessa keikkailua jatkui 35 vuotta eri puolella Suomea. Sen jälkeen Peltoniemi lopetti keikkailun ja musiikin harrastamisessakin tuli tauko. Mutta kolme vuotta sitten kipinä laulamiseen syttyi uudestaan uudella voimalla ja laulaminen sai uuden merkityksen – ja se kantoi hedelmää, pääsyn TangoMaestro-finaaliin. Päiviin sisältyy aktiivista harjoittelua 1,5 – 2 tuntia päivässa, lauluopintoja ja itsensä kehittämistä. Tytär opiskeli Kaustisen musiikkilukiossa ja on antanut hyviä vinkkejä.

Mauri Peltoniemi toteaa kisasta näin: ”Minulla on erittäin positiivinen käsitys kisasta. Semifinaaleissa oli miellyttävä, leppoisa tunnelma ja löysin samanhenkisiä uusia ystäviä. Odotan finaalia mielenkiinnolla.”

Mauri Esimerkki 7

Varaa lippusi netistä:

nettilippu

%d bloggaajaa tykkää tästä: