TangoMaestro 2019

TangoMaestro – laulukilpailu järjestetään nyt neljättä kertaa. Kilpailu on valtakunnallinen ja kilpailulla haluamme vaalia suomalaisen tangon esittämistä ja perinnettä. TangoMaestron toiminta on ympärivuotista: alkukilpailuista semifinaalin kautta finaaliin sekä eri puolella Suomea järjestettäviin joulu- ja tangokonsertteihin.

Kilpailu on korkeatasoinen ja finaalitangot ovat vaativaa kulta-ajan ohjelmistoa. Finaalissa laulajia säestää taidokas Tangomaestro Orchestra johtajanaan kapellimestari Matti Makkonen.

Kisatapahtumissa mukana ovat olleet Tarja Närhi, Eino Grön, Eija Ahvo, Kirsi Rissasen ja Peter Nyman. Kalervo Kärki, Toivo Kärjen poika, on myös vahvasti mukana toiminnassa.

Tämänvuotiseen finaaliin olemme saaneet  esitettäväksi kaksi ennen julkaisematonta tangoa Toivo Kärjen sävellyksistä.


Lauantai 18.5.
klo 11     semifinaalikarsinta
liput 10 €
klo 19     konsertti
liput 15 €

Sunnuntai 19.5.
klo 13     semifinaali
liput 10 €

Lipunmyynti tuntia ennen ovelta.

Lippuvaraukset ryhmille: (min 15 hlöä)
YHDISTYKSILLE  TARJOUS – KYSY LISÄÄ:
044 360 7722
matti.taskinen1@gmail.com


Kaksiosainen finaali alkaa klo 19. Finaalin jälkeen seuraa Nostalgiset Iskelmätanssit Matti Makkosen luotsaaman TangoMaestro Orchestran johdolla. Solisteina TangoMaestrot 2019, Matti Taskinen sekä edellisvuosien finalisteja.

Finaalitapahtuman liput:

Ovelta 20 € tuntia ennen tapahtumaa.

Ennakkoon 18 €:

Nettilippu.fi


 

Semifinaali – ja finaalitapahtuma pidetään Äänekoskella Kartano Kievarilla. Kartano Kievari on tunnettu tanssilava, kesäteatteri sekä kokous- ja juhlapaikka Äänekoskella, aivan 13-tien varressa.  Tutustu Kartano Kievarin ja Äänekosken monipuoliseen tapahtuma- ja matkailutarjontaan tästä linkistä.

TangoMaestron nettisivuille

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: