Timo Uusikylä

Hei!

Olen Timo Uusikylä Turusta – laulu- ja näyttämöharrastaja. Teini-iässä alkanut lauluharrastus opintoineen Turun musiikkiopistossa on jatkunut vaihtelevasti elämäntilanteiden mukaan. Klassisten lauluopintojen johdattamana ohjelmisto painottui pitkään juuri sille puolelle. Vasta viimeisen kymmenen vuoden ajan on tanssi- ja kevyempi musiikki tullut mukaan eri kilpailujen myötä.

Teatteriharrastus on kulkenut myös koko ajan mukana paikkakunnan harrastajateattereissa. Ammattiteatterin areenoillakin on ollut mahdollisuus olla mukana: Turun kaupunginteatterissa ja perinteikkäässä Samppalinnan kesäteatterissa. No ei pelkkää kulttuuria – liikunta ja erityisesti pyöräily on ihan intohimo.

Tangomaestro- kilpailusta sain vinkin kaveriltani 2017. Osallistuin Turun karsintaan ja se olikin sitten menoa. Toinen sija finaalissa oli ihan uskomaton juttu. Minäkö tässä nyt kovan luokan kilpailijoiden joukossa, joista monet ovat tuttuja eri kisojen myötä. Erityistä kiitosta on satanut kilpailun järjestelyistä. Huippu orkesteri, kilpailijoiden huomioonottaminen, jatkuvaa valmennusta aina alkukarsinnoista lähtien, tiedottaminen – kaikki saumatonta.

Ensimmäisen konsertin jälkeen oli onnistunut olo, mutta siihenkin oli tehty hyvä pohjatyö orkesteriharjoituksissa. Eniten oli odotukset yleisön kiinnostuksesta, mutta hyvin oli tieto kulkenut, ja kiitoksia tuli. Tällä meidän ”uusperheellä” on myös hieno henki. Mukava on jatkaa matkaa. Turussa kevät etenee jo täällä harvinaiseksi käyneen lumitalven jäkeen. Tangomaestro-kisaan lähdin tänäkin vuonna ja tavoitteet ovat korkealla. Finaalitangot Taisto Tammen levytystuotannosta ovat hyvin mieluisia (yksi hienoimpia ääniä).

20180324_161709

%d bloggaajaa tykkää tästä: