Tuomaristo ja juontaja

Tuomaristo

Eija Kettunen

Eija Kettunen on vuoden 2017 TangoMaestro-kilpailun naisten voittaja. Hänellä on vankka kuorolaulutausta ja hän on ollut mukana lauluyhtye Allissa koko sen kymmenvuotisen historian ajan useisiin kilpailuihin osallistuen.

Lue Eijan mietteitä ennen voittoisaa finaalia tästä.

Eija2

Peter Nyman

Peter Nyman on toimittaja ja uutisankkuri MTV3-kanavalla. Nyman siirtyi uutisankkuriksi Yle TV1:n Uutisvuoto-ohjelman juontajan paikalta. Sitä ennen Nyman tuli tunnetuksi MTV3:n Mediapeli-keskusteluohjelman juontajana. TV1:llä hän juonsi Uutisvuodon lisäksi makasiiniohjelmaa Puoli seitsemän.

Nyman on isännöinyt muun muassa Englannin Valioliigan jalkapallostudiota Canal+-kanavalla. Maaliskuussa 2015 alkoi Nymanin ohjelma Peter uutisvirrassa, jossa hän haastattelee ajankohtaista vierasta. Tammikuussa 2017 alkoi MTV3-kanavalla ajankohtainen keskusteluohjelma Peter Nyman.

Nymanin suomenruotsalaisuudesta kertova kirja Ankkalammikko ilmestyi vuonna 2007.

Nymanilla on vahva musiikillinen tausta. ”Musiikki yhdistää koko perhettämme. Minä olen aina musisoinut, laulanut ja soittanut kitaraa”, Nyman toteaa.

kuva

Lauri Pitkänen

Lauri Pitkänen on Kartano Kievarin omistaja ja tanssinopettaja. Hän seuraa aitiopaikalta suomalaista tanssimusiikkia tanssien järjestäjänä. Kartano Kievarilla on monia tunnettuja esiintyjiä ympäri vuoden. Lue ensi vuoden esiintyjistä tästä.

lare2.png

Matti Taskinen

Matti Taskinen on TangoMaestro- tangolaulukilpailun taiteellinen johtaja. Taskinen on kuopiolainen baritoni, joka tunnetaan esiintyvänä taiteilijana sekä laulunopettajana.
Ohjelmisto koostuu kevyestä klassiseen musiikkiin. Laulunopettajana hän on toiminut v. 1998 asti.

Vuonna 2014 Taskinen julkaisi Olavi T. – Muisto vain -albumin, jolla hän tulkitsee Olavi Virran legendaarisia kappaleita 20-henkisen orkesterin kanssa. Olavi Virta onkin ollut Taskisen suurin innoittaja kevyen musiikin saralla.

matti

Juontaja

Tarja Närhi

Musiikkitoimittaja Tarja Närhi on tehnyt yli 20 vuoden uran Yle Radio Suomessa. Sitä ennen hän työskenteli kymmenen vuotta keskisuomalaisessa paikallisradiossa, Radio Jyväskylässä. Vuoden 2015 alusta Närhi on juontanut sunnuntaiaamuisin Tarja Närhin Iskelmäradiota, joka kerää parhaimmillaan yli puoli miljoonaa kuulijaa. Muita hänen juontamiaan radio-ohjelmia ovat Sekahaku ja Levylautakunta.

Tarja Närhi oli mukana myös viime vuoden kisoissa, lue hänen tunnelmiaan kisojen alla tästä.

Tarja Närhi

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: